CONCLOUEN AMB ÈXIT L’ESCOLETA EDUCATIVA I L’ESCOLA MULTIESPORTIVA D’ESTIU

Ondara, 30-08-2022. Durant aquest estiu Ondara ha tingut l’escoleta educativa i l’escola multiesportiva que conclouran demà. Ha sigut un èxit de participació i d’activitats. Pel que fa a l’escoleta educativa, enguany s’ha triat un tema molt interessant que ha permés desenvolupar la creativitat, com és l’ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). L’escoleta educativa ha sigut una ecoescola d’estiu i han participat al voltant de 55 xiquets i xiquetes que han pogut gaudir d’activitats lúdiques i divertides. S’han realitzat tallers ecològics i científics, activitats de psicomotricitat, s’han divertit a la piscina i, sobretot, han treballat amb la naturalesa.

D’altra banda, a l’escola d’estiu esportiva s’han desenvolupat activitats molt variades i relacionades amb l’esport i l’activitat física. S’ha tractat de fer un repàs pels diferents esports, des dels més coneguts i populars fins a altres innovadors i tradicionals, jocs educatius amb contingut físic on el principial objectiu sempre ha sigut gaudir de l’estiu d’una manera activa i saludable. I, com sempre, no han faltat les activitats aquàtiques. Els tallers han estat supervisats per un equip qualificat de monitors i d’un coordinador per a garantir la màxima seguretat i control cada dia.

Mar Chesa, Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, està satisfeta sobre l’evolució dels curs i ha volgut destacar la importància dels mateixos per a les xiquetes i xiquets del nostre poble.

Publicado en Actualitat, Esports.