Nota premsa Xarxa Jove Marina Alta: La Xarxa Jove organitza el II Art Jove a la Marina

**Nota premsa Xarxa Jove Marina Alta**

La Xarxa Jove de la Marina Alta organitza el II Art Jove a la Marina,
una exposició col·lectiva itinerant dirigida a joves de 16 a 30 anys de la comarca.

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta convoca les bases per participar en la II Edició de l’exposició col·lectiva itinerant «Art Jove a la Marina».

Després de l’èxit de participació de la passada edició, la Xarxa Jove de la MACMA convoca la II Edició de l’Art Jove a la Marina.

Aquesta exposició, dirigida a joves de 16 a 30 anys residents de la Marina Alta, tindrà lloc durant el 2023 en diferents municipis de la Marina Alta i compta amb dos modalitats: exposició en sales d’interior o intervenció urbana.

El passat mes de juny s’inicià la primera fase d’aquest projecte artístic, basada a convocar a tots els municipis de la Marina Alta a participar en ser poble acollidor per al 2023, sent els següents: Gata de Gorgos, Pego, Benissa, Dénia, Teulada Moraira, Ondara, Pedreguer i Xàbia.

Actualment ens trobem en l’execució de la segona fase d’aquest ambiciós projecte comarcal, basada en la recerca de joves artistes de la comarca.

Les persones interessades poden participar en les següents modalitats: graffiti, pintura, escultura, dibuix digital, fotografia, il·lustració i instal·lació plàstica.

Les inscripcions són fins al 31 d’octubre de 2022 i les bases estan publicades a www.macma.org/joventut

Per a més informació les persones interessades poden contactar amb els diferents Centres d’Informació Juvenil de Calp, Pedreguer, Benissa, Teulada Moraira, Dénia, Xàbia, Pego, Ondara i Gata de Gorgos.

Enllaç directe a les bases:
https://drive.google.com/file/d/18YKr8_KKZ_1NWqXSITk0J4VAnXIeD0ri/view

*Nota premsa Xarxa Jove Marina Alta**

Publicado en Actualitat, Associacions.