EL TRINQUET D’ONDARA ES PREPARA PER A UN DESAFIAMENT AMB MARC I TOMÀS II CONTRA FRANCÉS I FÉLIX EL DIJOUS 1 DE SETEMBRE

  • El desafiament comptarà amb 3.000 euros d’eixida a la corda
  • Francés i Félix han guanyat la “reballà” i han triat de feridor a Barraca

Ondara, 25.08.22. Aquest matí s’ha presentant al Trinquet Municipal d’Ondara el gran Desafiament de Pilota, modalitat escala i corda, que s’ha organitzat per al proper dijous 1 de setembre 2022, per part de la Fundació de Pilota Valenciana ( de la mà del trinqueter Daniel Ribera) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports.

Els desafiaments són una peça essencial per a seguir mantenint la flama dels reptes tant per als jugadors, com pels aficionats; i el Trinquet Municipal d’Ondara serà la pròxima seu on es visca aquest tipus de cartell en la modalitat d’escala i corda, el dijous dia 1 de setembre. Marc i Tomás II es batran amb Francés i Félix amb 3.000 euros d’eixida a la corda. Un duel que comptarà amb Barraca i Ausina com a feridors, i tindrà lloc a les 18.00 hores amb una partida prèvia de juvenils, a les 16.30 hores. El preu únic de l’entrada serà 10 euros.

L’esdeveniment esportiu ha estat presentat hui per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el trinqueter Daniel Ribera; els pilotaris Marc, Tomás II, Francés i Félix; i els feridors Barraca i Ausina. En la presentació han aprofitat per fer la «reballà». Francés i Félix han guanyant i han triat de feridor a Barraca. Cal esmentar que han sigut els mateixos jugadors els que han llançat el repte. Es veuen capaços de superar a l’altre equip i volen mesurar-se en aquest tipus de partides. Una aposta valenta i que garanteix un espectacle d’intercanvis i quinzes.

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria d’Esports, continua així apostant per la pilota. Seu habitual en el calendari estival, el Trinquet d’Ondara, que compleix enguany el seu 150 aniversari, no para de créixer dins de la programació d’èlit i la celebració d’aquest desafiament segur que implica altre pas més en el futur del trinquet ondarenc. Cal esmentar que fa 36 anys de l’últim desafiament que es va fer al trinquet d’Ondara, que va ser en 1986.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.