CREATIVITAT I DIVERSIÓ EN LES ACTIVITATS D’AGOST D’ESTIU JOVE D’ONDARA

Ondara, 22.08.22. Els dijous 11 i 18 d’agost, dins del programa «Estiu Jove», de l’Espai Jove d’Ondara, van tindre lloc els tallers d’Il·lustració digital i de Lettering, on van participar al voltant d’una trentena de joves d’Ondara.

En el Taller d’Il·lustració Digital les persones inscrites van poder aprendre els primers passos a seguir per a utilitzar eines d’il·lustració digital. A més, l’Espai Jove ha adquirit dues tauletes pel dibuix digital per a posar-les a disposició de la gent jove que acudeix a l’espai i per a poder proposar futures activitats relacionades amb el món gràfic.

El Taller de Lettering va ser una de les activitats més demandades per les persones usuàries de l’Espai Jove i va tindre una gran acollida. En aquest taller van aprendre tècniques relacionades amb l’art de dibuixar lletres i ho van posar en pràctica per poder-ho aplicar tant als treballs acadèmics com per gaudir del temps lliure creatiu. S’espera en futures ocasions poder repetir l’experiència per a donar l’oportunitat a la gent jove que es va quedar sense places.

Cal recordar que aviat eixirà la nova programació de l’Espai Jove per setembre, amb moltes novetats, a més d’altres activitats que ja venen sent habituals de l’Espai Jove, així que cal estar atents!

Per a més informació, podeu posar-se en contacte amb l’Espai Jove per qualsevol delsc anals de comunicació:

Per correu joventut@ondara.org, al telèfon: 662.32.18.40 o al web https://joventut.ondara.org/ .

A les xarxes es pot trobar a Instagram com a @espaijoveondara i a facebook com a @Espai Jove Ajuntament Ondara

* REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA * ESPAI JOVE D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.