AVANCEN A BON RITME LES OBRES PER RETIRAR EL SOSTRE DE FIBROCIMENT DEL GIMNÀS DEL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA

Ondara, 08.08.22. Després de quasi tres setmanes del seu inici, avancen a bon ritme les anhelades obres per al canvi del sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, que han estat assumides per la Direcció Territorial d’Educació. Segons s’ha confirmat des de l’Ajuntament d’Ondara, les planxes de fibrociment s’han retirat pràcticament en la seua totalitat, per a reposar-les per un material respectuós amb el medi ambient. Les obres van començar a executar-se el passat 21 de juliol.

L’eliminació de la coberta de fibrociment del gimnàs (considerat com a elements molt perillós per a la salut) i la seua substitució per nous materials respectuosos amb el medi ambient era una de les demandes i reivindicacions històriques de la comunitat educativa d’Ondara des de feia anys. Les obres s’estan executant durant les vacances escolars d’estiu per a ser una realitat a principis del nou curs 2022-2023, segons s’ha confirmat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.