GRAN ANIMACIÓ I DIVERSIÓ EN LA PRIMERA ACTIVITAT D’AGOST D’ESTIU JOVE D’ONDARA, EL TALLER D’ACROBÀCIES AÈRIES I MALABARS

Ondara, 08.08.22. Dijous passat 4 de agost va tindre lloc la primera activitat proposada per a la gent jove d’Ondara dins del programa Estiu Jove, de l’Espai Jove d’Ondara, per a aquest mes d’agost. Al voltant de 20 persones van gaudir del Taller d’acrobàcies aèries i malabars impartit per Spinish Circo, que es va realitzar a l’edifici del Prado. Una gran estructura amb teles va facilitar el treball d’exercicis suspesos a l’aire que combinen força, gravetat, cardio, flexibilitat, i molta concentració i consciència del propi cos. Les persones inscrites van poder experimentar moviments i acrobàcies inspirades en l’art circense de manera lúdica i inclusiva.

Al mateix taller també es van practicar diferents habilitats de malabars, i entre jocs i dinàmiques col·laboratives, van aprendre i van gaudir d’este tipus d’activitats tan novedoses com diferents. A continuació, es va oferir un espectacle on es van demostrar les habilitats treballades en els tallers i on les persones assistents van poder gaudir del treball dels professionals.

Cal recordar que el mes d’agost encara oferirà altres activitats novedoses dins de la programació de l’Espai Jove d’Ondara, com el Taller d’Il·lustració digital (aquest dijous 11 d’agost) o el Taller de lettering (el proper dijous 18 d’Agost); a més d’altres activitats que ja venen sent habituals de l’Espai Jove .

Per a més informació i inscripcions, es pot contactar amb l’Espai Jove d’Ondara per qualsevol dels canals de comunicació: correu joventut@ondara.org , al telèfon: 662.32.18.40 o al web https://joventut.ondara.org/ . A les xarxes es pot trobar a Instagram com a @espaijoveondara i a facebook com a @Espai Jove Ajuntament Ondara.

REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.