LA JUNTA LOCAL D’ONDARA DE L’AECC VA REALITZAR AHIR 7 D’AGOST UNA CAMPANYA SOLAR DE PREVENCIÓ DE CÀNCER DE PELL A LA PLATJA DE L’ESTANYÓ

Ondara, 08.08.22. La Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va organitzar ahir diumenge 7 d’agost a la platja de l’Estanyó (Les Marines) una campanya de prevenció del càncer de pell. La campanya va comptar amb la col·laboració de la Creu Roja, i dels Ajuntaments de Dénia i d’Ondara (amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora de Sanitat d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, i el Regidor de Platges de Dénia, Pepe Domènech). Es tracta del cinquè any en què des de la Junta Local d’Ondara se celebra aquest tipus de campanya solar a la platja.

Aquesta campanya preventiva i informativa, celebrada en horari matutí en un dels dies de més afluència de persones a la platja com és el diumenge 7 d’agost, va tindre un resultat espectacular, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local de AECC, M.ª Carmen Bisquert, qui ha qualificat aquesta campanya com tot un èxit, donada la gran participació registrada (més de 60 persones van acudir per informació sobre la prevenció), en un ambient molt saludable. L’acció va consistir a oferir al públic informació sobre el càncer de pell, els tipus de melanoma i com detectar-los i previndre’ls. Per a això es va comptar amb la col·laboració de professionals de la salut, i d’una taula amb material informatiu. Va ser una campanya informativa en la carpa exterior.

L’acció impulsada ahir a la platja per part de l’AECC també va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Sanitat, M.ª Carmen Velázquez, els quals van celebrar la realització d’aquest tipus de campanyes informatives per a millorar la salut a través de la prevenció.

Publicado en Actualitat, Associacions.