VENDA DE SAMARRETES, PACKS SANTJAUMEROS, TICKETS DEL SOPAR GENT GRAN I ENTRADES PER AL CONCURS DE RETALLADORS SANT JAUME 2022 A LA CASA DE CULTURA

La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara informa que la venda de samarretes i productes de Sant Jaume 2022, així com dels tickets per al Sopar de la Gent Gran i de les entrades anticipades del Concurs de Retalladors del diumenge 24 de juliol, es faran a la Casa de Cultura d’Ondara del 18 al 25 de juliol, en horari de 9 a 15 hores i de 18 a 20 hores.

La samarreta de Sant Jaume, té un preu de 8 euros; el Pack Santjaumero amb samarreta, xapa i borsa, 10 euros; els Tickets per al Sopar de la Gent Gran (del 24 de juliol), 10 euros per als empadronats a Ondara i membres de la UdP; i 17 euros per a la resta de persones.

Les entrades pel Concurs de Retalladors també es poden adquirir online en https://agendaondara.es/ (Anticipades 6 euros, en taquilla 8 euros).

Regidoria de Festes i Tradicions * Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.