COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – MUNTATGE DE GARITOS SANT JAUME 2022

Des de la Policia Local d’Ondara, amb motiu de la proximitat de les Festes Populars de Sant Jaume i amb la intenció de millorar la fluïdesa del trànsit, s’informa que està previst començar el proper dilluns 18 de juliol 2022 amb el muntatge de garitos de forma escalonada.

Així, estarà prohibit l’estacionament de dilluns 18/07 fins dijous 21/07 a partir de les 08:00h als carrers i espais on es munten els garitos d’acord amb la següent distribució:

1. Dilluns – Dimarts. Pintor Segrelles i Carlos Arniches. Dr.Barraquer.

2. Dimecres – General Bosch, V.A.Estellés i Ronda de la Generalitat.

3. Dijous – Ronda Generalitat

Es recorda que, degut a la presència de vehicles pesats efectuant operacions de descàrrega, es prega s’extreme la precaució en la circulació per evitar cap incident de trànsit. A més a més, s’aconsella utilitzar itineraris alternatius que eviten circular per les zones de muntatge i, cas de no ser possible, caldrà ser pacients mentre es realitzen les esmentades operacions de descàrrega.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.