L’ESPAI JOVE D’ONDARA PRESENTA “ESTIU JOVE” PER AL MES DE JULIOL

L’Espai jove d’Ondara presenta la programació de l»Estiu jove», una proposta d’oci juvenil per als i les joves durant el mes de juliol. S’han planificat diferents activitats i tallers, la majoria en horari matutí per tal d’oferir una alternativa d’oci i conciliació a les famílies per a joves a partir de 12 anys.

D’aquesta manera, per al mes de juliol l’horari de l’Espai Jove serà de 15 a 20 hores el dilluns i de dimarts a divendres de 9 a 14 hores.

De la mateixa manera, els dissabtes estarà tancat i la setmana de festes populars de Sant Jaume (del 22 al 29 de juliol) l’Espai Jove romandrà tancat.

Es pot contactar amb l’espai jove per qualsevol dels canals de comunicació. Mail: joventut@ondara.org , al telèfon: 662.32.18.40 o al web joventut.ondara.org . A les xarxes es pot trobar a Instagram com a @espaijoveondara i a facebook com a @Espai Jove Ajuntament Ondara

Publicado en Actualitat, Ajuntament.