L’ACTUACIÓ DE THE BLOOSTERS BAND A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA ACONSEGUEIX RECAPTAR 1.500 EUROS A BENEFICI DE L’AECC

Ondara, 04.07.22. Dissabte passat 2 de juliol, es va oferir a la Plaça de Bous d’Ondara l’actuació musical de The Bloosters Band en directe, amb la participació especial de Marta Fornali. Una actuació que va aconseguir omplir la Plaça de Bous d’Ondara en favor d’una bona causa, i és que el concert es va realitzar a benefici de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l’esdeveniment van assistir 300 persones, i es van aconseguir recaptar 1.500 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert. L’acte estava emmarcat en la programació cultural d’Ondara per al mes de juliol.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.