REUNIÓ DEL PATRONAT DE LA RESIDÈNCIA D’ONDARA PER A SIGNAR ELS CONVENIS APROVATS PEL PLE MUNICIPAL

Ondara, 27-06-2022. El passat dijous 23 de juny es va reunir el Patronat de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara a les noves instal.lacions del Centre de Dia per a tractar determinats temes i també per a la signatura dels convenis aprovats pel ple municipal.

En concret es tracta d’un conveni regulatori sobre les condicions d’ús d’espais municipals per part de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, i la signatura de la cessió del Centre de Dia a la Fundació Mare de Déu de la Soledat que s’encarregarà de la seua gestió. En el moment de la signatura aquesta fundació va poder vore que el Centre de Dia ja és una realitat i hi van mostrar la seua satisfacció.

Entre els participants estava José Ramiro, Alcalde d’Ondara, Ximo Silvestre, Rector de la Parròquia Santa Anna d’Ondara, Paqui Ferrando, Directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, Mari Carmen Velázquez, Regidora del Major de l’Ajuntament d’Ondara, i Juana Peris, Jutgessa de Pau d’Ondara.

 

Publicado en Actualitat.