UNA REPRESENTACIÓ DEL CENTRE EXCURSIONISTA D’ONDARA CORONA EL PIC MULHACÉN

Es tracta del pic més alt de la Península Ibèrica, amb 3.482 metres sobre el nivell de la mar.

Una representació del Centre Excursionista d’Ondara va coronar el Mulhacén, el pic més alt de la Península Ibèrica, el passat dissabte 25 de juny. Josep Gil, Carlos Castelló, Paco Peris i Paco Císcar, van començar la seua aventura el matí del 24 de juny, sobre les 11h. Van arribar al refugi de muntanya Poqueira, que està a uns 2.500 metres d’alçada, per a fer nit. A l’endemà, sobre les 7h, van reiniciar l’ascens fins arribar al pic de Mulhacén al voltant de les 10h.

Els protagonistes van comentar que es va tractar d’una ascensió relativament fàcil però amb la necessitat d’estar bé físicament per a afrontar, sobretot, l’últim km que és molt pesat.

IMATGE: CENTRE EXCURSIONISTA D’ONDARA

Publicado en Actualitat.