L’ESCOLA DE PILOTA D’ONDARA TRIOMFA EN LES FINALS DE LLARGES DISPUTADES AL NOSTRE POBLE

El benjamí i l’infantil obtenen l’or i l’aleví la plata.

Ondara, 27-06-2022. El passat dissabte 25 de juny es van disputar a Ondara, en concret als carrers Llibertat i Sant Josep, les Finals de Llargues dels JECV (Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana) amb èxit de participació i de resultats per a l’escola del nostre poble, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco.

L’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, format per Marc Doménech, Unai Fermín, Vicent Molines i Guiu Vizuete, van obtindre l’or i l’equip infantil, format per Uxue Arbona, Íker Costa, José Miguel Sastre, Arnau Mas i Dani Serra, també va fer el mateix, guanyar l’or. Cal destacar este equip, l’infantil, que ha aconseguit l’or autonòmic en totes les modalitats: One Wall, Galotxa, Frontó, Raspall, Escola i Corda i Llargues.

Per la seua banda l’equip aleví, format per Alma Contrí, Ailin Romans, Pau Mahiques, Paco Salort i Joan Garrido, va obtindre la plata. I el cadet, amb Andreu Mullor, Mateu Guitart i Àlex Serra, van ser quarts.

Cal destacar el nombrós públic assistent a aquestes finals i també la qualitat de les partides i l’actitud dels equips de l’Escola de Pilota d’Ondara. Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, va agrair l’organització de les finals i va voler donar l’enhorabona a totes i tots els qui van participar. José Ramiro, Alcalde d’Ondara, va voler destacar l’ambient i els grans resultats de les xiquets i xiquets del nostre poble.

Publicado en Actualitat.