ONDARA ALBERGA LES FINALS DELS JECV DE LLARGUES AQUEST DISSABTE 25 DE JUNY

Les finals autonòmiques dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de Llargues es jugaran a Ondara. La jornada de finals se celebrarà aquest dissabte 25 de juny al matí, en ella les millors escoles de la modalitat competiran al carrer Llibertat i al carrer Sant Josep d’Ondara. Les escoles que competiran per proclamar-se campiones seran Agost, Beniarbeig-El Verger, Gata de Gorgos, Vall de Laguar, La Nucia, Massalfassar, Ondara, Orba, Pedreguer, Sella-Relleu i Xaló. Com a esment especial cal destacar a les escoles de Beniarbeig-El Verger amb 5 equips finalistes, l’escola d’Ondara amb 4 equips finalistes, i les escoles d’Agost i Sella-Relleu que tindran a dos equips representants cadascuna d’elles.

La jornada començarà al carrer Llibertat a partir de la 8.30 hores del matí, amb la disputa de la final B de la categoria juvenil entre Gata de Gorgos i Beniarbeig-El Verger B. Seguidament, a les 9.15 hores es disputarà la final A, en la qual s’enfrontaran Vall de Laguar i Beniarbeig-El Verger A. A les 10.00 hores, competiran els equips cadets, en la qual en la final pel bronze jugaran les escoles d’Ondara i Sella-Relleu, mentre que, la medalla d’or la disputaran els equips de Massalfassar i Beniarbeig-El Verger. Tancaran la competició en aquest carrer, les finals d’infantils. La final pel tercer lloc la disputaran Agost B i Xaló, i la final pel títol la competiran Agost A i Ondara.

Les categories benjamí i aleví jugaran al carrer Sant Josep a partir de les 9.00 hores del matí. Els primers a jugar en aquest segon carrer seran l’escola de Pedreguer que jugarà la final B benjamí contra el perdedor de la semifinal entre La Nucia i Beniarbeig-El Verger, que esta pendent de jugar-se. A continuació, es jugarà la final pel títol entre el vencedor de la semifinal pendent i l’equip d’Ondara A. A les 10.30 hores, es jugarà la final pel bronze aleví, en el qual competiran Sella-Relleu i Orba, mentre que la final aleví pel títol autonòmic la disputaran els equips de Beniarbeig-El Verger i Ondara.

En l’última edició d’aquesta competició es van proclamar campiones autonòmiques les escoles d’Orba en benjamins, Ondara en alevins, Sella-Relleu en infantils, Beniarbeig-El Verger A en cadets, i Xàbia en juvenils.

*Nota FedPiVal **

Publicado en Actualitat, Esports.