L’EQUIP CADET MASCULÍ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA, CAMPIÓ DEL TROFEU FEDERACIÓ

Guido Grosman aconsegueix el reconeixement com a jugador més valuós

Ondara, 20.06.22. El diumenge 19 de juny es va disputar a Elda (Alacant) la Final del Trofeu Federació de Basquet, en la que va participat l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, en categoria cadet masculí, després de haver superat diverses fases els equips ondarencs. L’equip Cadet Masculí A d’Ondara va arribar a la final, i va aconseguir ser el campió del Trofeu, en imposar-se al Joventut d’Alcoi per 62 – 39. El jugador d’Ondara, Guido Grosman, va obtindre el reconeixement com a MVP (jugador més valuós).

Els integranst de l’equip Cadet A d’Ondara, que està entrenat per Sergio López, són: Pau Aparisi Ballester, Aizan Cristofer Canto Mas, David Mut Femenia, Guido Grosman Martinez, Gorka Pons Oltra, Josep Romans Escriva, Salvador Sapena Català, Andreu Serra Ordóñez, Ivan Server Garcia, i Blai Soldevila Barber

La crònica del partit és la següent: Cadet Masculí Primera, final. Escoles Esportives Ondara 62 – 39 CB Joventut d’Alcoi. Un bon inici i una millor recta final van atorgar el triomf a Escoles Esportives Ondara en categoria Cadet, i ho van fer davant d’un CB Joventut d’Alcoi que va oposar resistència en moltes fases del partit fins que el pas dels minuts van fer impossible la seua lluita per la victòria. MVP (jugador més valuós): Guido Grosman (Escoles Esportives Ondara).

La Regidora d’Espors d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’equip i entrenador pels seus èxits.

Publicado en Actualitat, Esports.