CLOENDA DEL PFQB 2021-2022 D’ONDARA

«El 16 de juny de 2022 hem realitzat la Cloenda del PFQB Ocupació Domèstica de l’Ajuntament d’Ondara 2021-2022, ha segut un acte molt emotiu, de comiat i molta estima.

L’alumnat ha rebut els Certificats d’Assistència al PFQB i els Certificats de la Formació en Centres de Treball, que acrediten les hores que han assistit tant al programa, com a les empreses, on s’han format, de part de l’equip docent: Marta Morant i Clara Ortolà.

A més, dels Consells Orientadors que els indiquen totes les passes a seguir per continuar el seu itinerari formatiu.

I com a record, han rebut una foto grupal de tot l’alumnat i l’equip docent que ha format part d’aquest curs 2021-2022.

Aquest programa és un trampolí que els enlaira i això és el que hem fet, impulsar-los cap amunt, per aconseguir tot allò que es proposen i sobretot per a creure sempre amb ells mateixa i amb les seues possibilitats.

Aleshores, en aquesta línia, dir que han convalidat les proves d’accés a Cicles formatius de grau mitjà amb les notes del PFQB, han fet la sol·licitud d’admissió als Cicles formatius de grau mitjà que desitgen cursar, s’han inscrit al LABORA Dénia i han repartit currículums per buscar feina aquest estiu.

I, per últim explicar que, hem acomiadat aquest curs, amb una eixida estiuenca a la Cala Blanca i a l’Arenal de Xàbia, on hem gaudit de bona companyia i d’un paisatge meravellós.

Ha segut un plaer, poder treballar amb ells i elles durant aquest curs, ens emportem una mica de cadascú i amb alegria i enyorança, els acomiadem. Gràcies per fer possible que tot allò que programem, vaja endavant. Ara toca descansar i gaudir dels resultats aconseguits. Fins ací, el PFQB 2021-2022.»

*Text: PFQB d’Ondara *

Publicado en Actualitat, Ajuntament.