EL DIJOUS 30 DE JUNY , XERRADA INFORMATIVA “KIT DIGITAL” A ONDARA DIRIGIDA A EMPRESES I AUTÒNOMS

Ondara, 20.06.22. L’ADL-AFIC d’Ondara informa de la celebració, el pròxim dijous 30 de juny de 15 a 16 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, de la xerrada formativa “Kit digital: ajudes per a la digitalització”, dirigida a les empreses i autònoms d’Ondara.

CREAMA ha organitzat amb l’Oficina Accelera Pime de FEMPA, un esdeveniment presencial dirigit a les empreses i autònoms de la Marina Alta, per a presentar quins són les actuals ajudes i subvencions en matèria de digitalització a què poden accedir i conèixer de primera mà, quins són els problemes a què s’enfronten els empresaris de la zona a l’hora de donar el bot a la transformació digital.

Inscripcions en https://www.fempa.es/noticias/eventos

Enllaç a la Jornada informativa OAP FEMPA a Ondara:

Més informació en ADL-AFIC d’Ondara, telèfon 965766250, correu adl@ondara.org

Una iniciativa FEDER

Les Oficines Accelera pime posades en marxa en tota Espanya per Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, compten amb un pressupost global de 8 milions d’euros, dels quals Red.es aportarà 6,3 i les entitats beneficiàries la resta. Les actuacions estan cofinançades amb fons FEDER de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya FEDER 2014-2020 (POPE) sota el lema “Una manera de hacer Europa”.

@redpuntoes

@Acelerapyme

#PlandeDigitalizaciondePymes

#EspañaDigital2025

#OficinasAcelerapyme

#Acelerapyme #FEDER

#TransformaciónDigital

Publicado en Actualitat, AFIC.