EL CARRER SANT DOMÈNEC ROMANDRÀ TALLAT FINS A COMPLETAR EL SEU ASFALTAT

Es preveu que finalitze l’actuació com a màxim el proper dimarts dia 21 de juny

Ondara, 15.06.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Urbanisme que dirigeix Francesc Giner, ha informat que les obres per a crear una xarxa de pluvials al carrer Sant Domènec (carrer de l’antiga travessia de la N-332) es troben actualment ja enllestides per al seu asfaltat, que executarà una empresa especialitzada, en tractar-se d’asfalt imprès. Està previst que l’asfaltat imprès s’aplique aquest diumenge 19 de juny en horari nocturn de manera excepcional, per a avançar en la finalització de les obres i en la reobertura del carrer.

Atès a les característiques d’aquesta tipologia d’asfalt, posteriorment cal aplicar un tractament superficial, per la qual cosa es preveu que es finalitze l’actuació com a màxim el proper dimarts dia 21 de juny.

Les obres per a dotar d’una xarxa de pluvials al carrer Sant Domènec és una demanda veïnal dels residents del carrer perquè no té embornals i en cas d’intenses pluges, l’aigua entra en les vivendes. Amb aquests obres s’han col·locat diversos embornals per a la recollida de les aigües pluvials, que s’abocaran al barranc de l’Alberca.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.