UN OR, UNA PLATA I UN BRONZE PER ALS EQUIPS D’ONDARA EN EL TORNEIG DE FUTBOL VILA D’ONDARA DE CATEGORIES PREBENJAMÍ I ALEVÍ

Ondara, 13.06.22. El passat dissabte 11 de juny es disputava en el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza el Torneig de Futbol Vila d’Ondara en les categories aleví de primer i segon any, i prebenjamí de primer any, amb la participació de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara. A les 9:00 del matí començaven els partits amb molta il·lusió i ganes per part de tots els xicons, suportant un calor intens, però la seua entrega els superava.

En alevins de primer any, l’Escola Municipal d’Ondara aconseguia la tercera posició, malgrat haver disputat un gran encontre contra el Dénia. Es proclamava campió l’aleví de segon any, golejant al Gorgos en un partit vibrant. El prebenjamí de primer any aconseguia la segona plaça, a pesar de la derrota contra Teulada, ja que minuts després obtindria una victòria contra Benitatxell, desplegant un gran futbol.

Paral·lelament, en Benissa i Dénia es disputaven 2 tornejos, on l’ Escola d’Ondara assolia un gran subcampionat en Benissa de la mà del benjamí A, que només va caure en la final contra l’ Elx. En Dénia, els campions de copa i lliga, aconseguiren arribar a semifinals, on no van poder superar a Oliva ni la forta calor que feia.

De vesprada era torn de la categoria cadet. El local Ondara va guanyar 1-0 als veïns d’El Verger. Enhorabona a tots els membres de l’escola de futbol per esta gran temporada!

Publicado en Actualitat, Esports.