OBRI LES SEUES PORTES LA NOVA SEU DE CREU ROJA A ONDARA

Ondara, 13.06.22. Dissabte passat 11 de juny, va obrir les seues portes de forma oficial la nova seu de Creu Roja a Ondara. Aquest local permet a la ONG tindre un punt fix i de manera permanent a Ondara. L’Ajuntament d’Ondara ha cedit a la Creu Roja un local municipal (l’antiga sobrereria) que ha sigut reformat per l’Ajuntament d’Ondara i dotat amb l’equipament necessari per Creu Roja per a desenvolupar els seus projectes assistencials al municipi.

Amb motiu de la inauguració formal de la seu, es va oferir una jornada de portes obertes perquè la ciutadania poguera conèixer de primera mà aquesta nova dotació assistencial amb què compta el municipi d’Ondara, gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Ondara i la Creu Roja. En l’acte oficial d’inauguració i posada en marxa de la nova seu van participar l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, així com membres de la corporació municipal, i per part de Creu Roja, va acudir el Secretari provincial, Javier García Ruiz, i la Coordinadora provincial, Carolina Espadas; així com voluntaris i tècnics locals. També Eduardo de la Morena, President local de Creu Roja, qui va agrair a l’Equip de Govern d’Ondara les gestions realitzades durant els últims anys, per a poder disposar d’aquesta ubicació. El Secretari provincial va considerar que era “un pas molt important en el creixement de Creu Roja en la comarca”. Des de Creu Roja han volgut agrair a autoritats, tècnics i voluntaris el treball realitzat per a poder obrir aquest punt fix a Ondara. L’acte va comptar amb un servei de càtering donat per Xavi Pons, del restaurant Tasta´m d’Ondara.

És la primera vegada que Creu Roja disposa d’una seu pròpia a Ondara (fins ara realitzava els seus projectes assistencials a la Casa de Cultura o al Centre Social). El local que ha cedit l’Ajuntament és una planta baixa de 45 m² en l’Avinguda Alacant núm. 8 (amb entrada pel carrer Verge dels Dolors nº2 ). En la jornada es van mostrar les instal·lacions i recursos del nou Punt de Resposta Local a Ondara, des del que Creu Roja desenrotllarà diferents projectes dirigits a millorar la qualitat de vida de les persones en extrema vulnerabilitat, comptant amb la col·laboració de les persones voluntàries de la localitat. L’Alcalde, José Ramiro, va agrair a la Creu Roja l’impuls que se li va a donar a nivell assistencial al municipi d’Ondara amb aquesta nova seu, i va reconèixer la gran labor que du a terme aquesta ONG per a ajudar les persones més vulnerables.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.