L’EQUIP INFANTIL D’ONDARA, CAMPIÓ AUTONÒMIC EN LA FINAL D’ESCALA I CORDA JECV

Els alevins d’Ondara aconsegueixen el bronze autonòmic EiC

Ondara, 13.06.22. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar ahir diumenge 12 de juny 2022 a les finals autonòmiques d’Escala i Corda dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, i celebrades a Moixent (València).

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara havia aconseguit classificar dos equips, l’aleví i l’infantil, per a la fase final autonòmica, en haver aconseguit ser campions provincials d’Escala i Corda. En la final autonòmica celebrada ahir, els campions provincials d’Alacant van jugar una lliga entre 4, competint contra els campions provincials de València i de Castelló, i el subcampió del València, en cada categoria. L’equip aleví d’Ondara, amb Joan Garrido, Paco Salort i Pau Mahiques, va aconseguir la tercera posició i bronze autonòmic després de jugar contra Massamagell (1er), Meliana (2n) i Onda (4t).

L’equip infantil, amb Uxue Arbona, José Miguel Sastre i Arnau Mas (Dani Serra de baixa per lesió), van aconseguir guanyar les tres partides, que van jugar contra Meliana A (2n), Vilareal (3er) i Meliana B (4t), i es va alçar com a nou campió autonòmic en Escala i Corda infantil. Es dóna la circumstància que l’equip Infantil de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha aconseguit en aquesta temporada l’or autonòmic en totes les modalitats disputades fins a la data: escala i corda, raspall, galotxa, one wall parelles, frontó parelles i pilota grossa.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a l’Escola de Pilota d’Ondara pels seus èxits a aquesta final autonòmica d’Escala i corda.

PÒDIUM AUTONÒMIC JECV – ESCALA I CORDA 2022

BENJAMÍ

1º Vinalesa

2º Algímia d’Alfara

3º Beniarbeig-El Verger

4º Almenara

ALEVÍ

1º Massamagrell

2º Meliana

3º Ondara

4º Onda

INFANTIL

1º Ondara

2º Meliana A

3º Vila-real

4º Meliana B

CADET

1º Massamagrell

2º Algímia d’Alfara

3º Beniarbeig-El Verger

4º Onda

Publicado en Actualitat, Esports.