EL GRUP DE JOVES DE L’ESCOLA DE TEATRE D’ONDARA, PREMI A L’ÚS DEL VALENCIÀ EN LA 31ª MOSTRA DE TEATRE CIUTAT DE DÉNIA

Sota la direcció de Rosa Catalán, l’obra “Setze jutges” interpretada pel Grup Joves de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara, és distingida pel seu ús del valencià

Es tracta d’una comèdia juvenil en valencià, de l’autor Josep Antoni Martínez, que serà estrenada a l’Auditori Municipal d’Ondara aquest dissabte 18 de juny

Ondara, 13.06.22. El Grup Joves, de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara, dirigit per Rosa Catalán, es va alçar aquest cap de setmana com a guanyador del Premi a l’ús del valencià en la 31ª Mostra de Teatre Ciutat de Dénia. El grup de teatre Joves de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara havia participat el passat dijous 9 de juny en la mostra, amb la seua obra “Setze jutges”. Dissabte passat, 11 de juny, va tindre lloc la cloenda i lliurament de premis de la 31ª Mostra de Teatre Ciutat de Dénia, que s’ha celebrat del 2 a l’11 de juny en l’Auditori del Centre Social de Dénia, amb la participació de set companyies teatrals, i el grup Joves de l’Escola d’Ondara va ser distingit pel seu ús del valencià.

L’obra “Setze jutges” és una comèdia juvenil en valencià, obra de Josep Antoni Martínez. El Grup de Joves de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara va estar dirigit per Rosa Catalán, i integrat pels següents joves actors i actrius: Aroa Pérez Mengual, Clara Tomás Olmos, Josep Tomás Olmos, Llum Ramos Pérez , Blanca Pérez Sala, Ángela Gil Crespo, Angela Berga Antón , Lara Ball Sartk, Marta Valles Moll, i Mireia Peña Rumbo.

Sinopsi “Setze jutges”: «Amb grans dosis d’ironia i humor, Setze Jutges mostra com una justícia injusta pot donar a un juí un aire de xou televisiu: amb presumptes implicats tan estranys i extraordinaris com una jutge robot, un fiscal racista i antidemocràtic, una extraterrestre i uns testimonis- possibles acusats-, que podem arribar a ser qualsevol de nosaltres. Un espectacle tan fictici que, ara i ací, sembla real i actual».

Cal esmentar que aquesta obra premiada serà estrenada a Ondara aquest dissabte 18 de juny a les 12 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara, interpretada pel grup de Joves de l’Escola Municipal de Teatre d’Ondara, dins de la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per aquest mes de juny.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.