COMENÇA LA NOVA CAMPANYA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA LOCAL D’ONDARA : “EL COMERÇ ÉS VIDA”

Els «rasques» per cada compra superior a 20 euros tindran diversos tipus de premis amb descomptes directes en actes culturals, bons piscina, o entrades per a concerts

Ondara, 13.06.22. Hui, 13 de juny, arranca la nova campanya de promoció econòmica local “Comprant al comerç local fas una Ondara millor. El comerç és vida”, impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, i que compta amb la col·laboració d’ACO, l’associació de comerciants i empresaris d’Ondara.

Després de l’èxit de l’anterior edició de la campanya “El Comerç és Vida”, realitzada a l’octubre de 2021, per enguany 2022 s’ha proposat des de la Regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara una nova edició amb canvis: en aquesta ocasió, es fomentaran les festes locals, la cultura i l’esport, relacionant-ho amb el comerç. Per a això, es fomentaran les compres en el comerç local amb incentius canviables en la cultura, festes i oci d’Ondara. El client podrà obtindre un «rasca» per cada compra superior a 20 euros o diverses que sumen aquesta quantitat. Aquests rasques tindran diversos tipus de premis, canviables en descomptes directes en actes culturals, bons per la piscina, o entrades per a concerts, entre altres.

El premi final serà de 4.000 euros, distribuït en 150 vals de 10 euros (2.500 euros) per a canviar en compres en el comerç local, i un únic i gran premi de 1.500 euros, també per a compres a Ondara. S’imprimiran i distribuiran 25.000 bitllets “rasca” entre els comerços participants (hi haurà un 2% premiats). Entre aquests bitllets hi haurà 6 models premiats: bons piscina, bons escoles esportives, passes culturals i entrades per al Sonafilm, packs de Sant Jaume i premis directes de 10 euros per a gastar en el comerç d’Ondara. A més, tots els rasques disposaran en la seua part posterior d’un espai per a introduir les dades del client i, d’aquesta manera, participar al sorteig final de 1.500 euros.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.