GRAN ÈXIT DEL IV ENCONTRE GENT GRAN DEL BAIX GIRONA, CELEBRAT A ONDARA AQUEST PASSAT DISSABTE 4 DE JUNY

Van participar 350 persones d’Ondara, Beniarbeig, Els Poblets i El Verger, que van gaudir de visita turística, monòleg, ball, dinar de germanor, exhibició de zumba i festival de bandes

Ondara, 06.06.22. .Va ser tot un èxit. El IV Encontre Gent Gran del Baix Girona 2022 es va celebrar a Ondara dissabte passat 4 de juny; una iniciativa de germanor, en què van participar 350 persones, impulsada per Beniarbeig, Els Poblets, Ondara, i El Verger per a oferir a les persones majors d’aquests quatre pobles l’oportunitat de reunir-se, retrobar vells llaços socials, familiars i d’amistat. L’objectiu de la trobada era realitzar un esdeveniment de germanor; una diada de convivència mitjançant l’associacionisme d’una manera lúdica i festiva, i es va aconseguir. El IV Encontre de Gent Gran del Baix Girona va estar organitzat per la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara que dirigeix Mª Carmen Velázquez. Velázquez ha valorat la jornada com un dia ple d’emocions, alegria, festa, música, retrobaments, i ha aprofitat per agrair especialment a la U.J.P.O i a les Tècniques de Majors d’Ondara per la seua gran labor, i a totes les persones que van participar, perquè van fer que el dia fora inoblidable. També ha agraït a la Creu Roja la seua ajuda i col·laboració.

El IV Encontre de Gent Gran del Baix Girona va comptar amb la participació de 350 persones de Beniarbeig, Els Poblets, Ondara i El Verger. El programa va començar amb la recepció al Centre Social Trini Reyes. En la recepció se’ls va lliurar un regal de benvinguda a cada participant. La U.J.P.O va exercir com a amfitriona en aquesta trobada i va ajudar en l’organització. Després de la recepció es va realitzar una visita turística, guiada per voluntaris de la UdP, als llocs més emblemàtics del patrimoni del nucli urbà d’Ondara; van visitar l’Església, el Convent, l’Ajuntament, el Llavador, la Torre del Rellotge i la Plaça de Bous. A continuació, es va realitzar una exhibició de «zumba gold» per part de l’alumnat del curs d’Esport i Salut per a majors, que imparteix l’Ajuntament d’Ondara, a la Placeta de les Escoles, que va ser presenciada també pels majors de la Residència. Després, els participants van gaudir de l’espectacle – monòleg de José Soldevila, a l’escenari del carrer General Bosch. A continuació es va oferir el dinar de germanor dins del Prado, que va estar amenitzat per una disco mòbil i per l’orquestra «Somnis», i va haver ball posterior. Al dinar va haver també una taula per a les autoritats municipals dels quatre pobles, que van donar tot el seu recolzament a aquesta iniciativa. Per a finalitzar, els majors que van voler, van assistir al concert del X Festival de Bandes de Música que se va celebrar a la Plaça de Bous organitzat per la Unió Musical d’Ondara i la Regidoria de Cultura d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.