La foto de Pablo Jesús Pastrana Del Pino, de Gran Canaria, guanya el premi patrocinat per l’Ajuntament d’Ondara del XXVI Concurs fotogràfic Lactància Materna Marina Alta

El jurat de l’actual edició del Concurs fotogràfic de lactància materna Marina Alta, organitzat pel grup Nodrissa, ja s’ha reunit i ha adjudicat els premis (que es poden podeu veure a la web https://www.grupnodrissa.org/index.php/concurso-fotografico-lactancia-materna-marina-alta/ ).

El premi patrocinat per l’Ajuntament d’Ondara i dotat amb 300 euros és per la foto de Pablo Jesús Pastrana Del Pino, de Valsequillo de Gran Canaria, Las Palmas.

L’exposició del premis i una selecció de les millors fotografies estarà a la Casa de Cultura de Dénia des del 16 de juny fins a l’1 de juliol. Enguany, després de dos anys sense celebrar el lliurament de premis a causa de la pandèmia, si que es lliuraran els premis als guanyadors en un acte públic. Aquesta festa tindrà lloc el dia 18 de juny, a les 10:30h a la Casa de Cultura de Dénia.

Acta del Jurat de la XXVI Edició del Concurs Fotogràfic

Lactància Materna Marina Alta”

El Jurat del XXVI Concurs Fotogràfic de Lactància Materna Marina Alta”,

format per: Adrià Blanco (Gata de Gorgos, 1987), dissenyador, projecte CuidArt, hospital Dénia. Naiara Carrillo Martínez (Alacant, 1993), infermera, supervisora de la Unitat Materno-Infantil, hospital Dénia. Raina Lea Hahn (Heilbronn, Alamània, 1989), TCAE (auxiliar d’infermeria) i assessora de LM Grup Nodrissa. Mireia Miralles i Más (Xaló, 1991), dissenyadora gràfica en Avellà Gràfiques. Paqui Noguera Puig (Jesús Pobre, 1969), actriu, pallassa. Román Rodríguez Ferrándiz (Dénia, 1974), fotògraf i realitzador de projectes documentals i artístics. Nieta Strassberg (Buenos Aires, 1987), fotògrafa.

Reunits a l’hospital de Dénia, el dia 4 de maig de 2022, ha atorgat els

següents premis:

• Primer Premi, patrocinat per Marina Salud-Grupo Ribera, dotat amb 1000€, a Miriam Jave, de Barcelona.

• Segon Premi, patrocinat per MACMA (Mancomunitat Cultural de la Marina Alta), dotat amb 600€, a Yilly Hurtado, de Panamá.

• Premi “Alletar en públic”, patrocinat per APILAM (Asociación para la Promoción e Investigación científico-cultural de la LM), dotat amb 600€, a Pau Antequera González de Langarica, de Barcelona.

• Tercer Premi, patrocinat per l’Ajuntament de Dénia, dotat amb 500€, a Crístel Muñoz Jiménez, de Getafe, Madrid.

• Premi “Lactància materna en altres cultures”, patrocinat per l’Ajuntament de Pedreguer, dotat amb 400€, a Millán Gómez Jiménez, de Miguelturra, Ciudad Real.

• Premi “Lactància materna en el treball”, patrocinat per l’Ajuntament de Gata de Gorgos, dotat amb 400€, a Mª Leonor Aracil Fernández, de Cerdanyola Del Vallés, Barcelona.

• Premi “Alletar a més d’un fill o filla”, patrocinat per l’Ajuntament de Teulada-Moraira, dotat amb 400€, a Carolina Mendes Vázquez, de A Coruña.

• Premi “Lactància materna prolongada”, patrocinat pel CECOVA (Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana), dotat amb 300€, a Anne-Laure Kesteman, de Almuñécar, Granada.

• Premi Ajuntament d’Ondara, dotat amb 300€, a Pablo Jesús Pastrana Del Pino, de Valsequillo de Gran Canaria, Las Palmas.

• Premi Ajuntament d’Orba, dotat amb 300€, a Elena Garrido Tena, de Sevilla.

•Premi Ajuntament de Pego, dotat amb 300€, a Esther Palomares Denia, de VilaReal, Castelló.

• Premi Poble Nou de Benitatxell, dotat amb 300€, a Lorena Garcia Gilabert, de Pedreguer, Alacant.

• Premi Ajuntament de Xàbia, dotat amb 300€, a Claudia Planells Salinas, de Burjassot, València.

• Premi Col·legi d’Infermeria d’Alacant, dotat amb 200€, a Paula Cunha Pelegrín, de Madrid.

• Premi Especial BALEÀRIA, millor fotografia presentada per mares del taller de lactància de Grup Nodrissa, a María Garrido Rodríguez, de Dénia, Alacant.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.