EL 18 I 19 DE JUNY, TEATRE A CÀRREC DE L’ESCOLA DE TEATRE MUNICIPAL D’ONDARA A L’AUDITORI MUNICIPAL

Dissabte 18 de juny

12h– Auditori

TEATRE “Setze Jutges” a càrrec dels Alumnes del Grup de Joves. Escola de Teatre d’Ondara.

El Grupo juvenil de l’Escola de Teatre Municipal d’Ondara presenta l’obra «Setze jutges».

Amb grans dosis d’ironia i humor, Setze Jutges mostra com una justícia injusta pot donar a un juí un aire de xou televisiu: amb presumptes implicats tan estranys i extraordinaris com una jutge robot, un fiscal racista i antidemocràtic, una extraterrestre i uns testimonis- possibles acusats-, que podem arribar a ser qualsevol de nosaltres. Un espectacle tan fictici que, ara i ací, sembla real i actual.

https://agendaondara.es/evento/17736-setze-jutges-grup-juvenil-emt-ondara

Dissabte 18 de juny

20.30h– Auditori

TEATRE “Criatures” a càrrec dels Alumnes del Grup d’Adults. Escola de Teatre d’Ondara.

El Grup d’adultes de l’Escola de Teatre Municipal d’Ondara presenta l’obra «Criatures».

Criatures proposa una visió àcida i insolent de la infància i, per extensió , de l’edat adulta. No és un tractat de pedagogia ni un reguitzell de records nostàlgics, sinó que en la seva condició de comediants. Volem riure’s de les situacions més difícils: mares que odien els seus fills o decideixen utilitzar-los per superar els seus traumes, nens perduts en un món que no entenen i desconcertats pels vicis i pecats de la societat en què viuen , etc. Escenes que mostren la terrible distància que separa, de vegades, els grans dels petits.

https://agendaondara.es/evento/17742-criatures-grup-adultes-emt-ondara

Diumenge 19 de juny

12h– Auditori

TEATRE “Los tres pelos de oro de la cabeza del diablo” a càrrec dels Alumnes del Grup Infantil. Escola de Teatre d’Ondara.

El Grupo infantil de l’Escola de Teatre Municipal d’Ondara presenta l’obra «Los tres pelos sobre la cabeza del diablo».

Una pitonissa avisa a la reina que la seua successora serà la filla de la consellera real. La malvada monarca, perquè això no ocórrega, envia a Paula a l’infern a llevar-li al Diable els tres pèls d’or que té entre les banyes, i portar-los de volta, si vol salvar la seua vida. Pel camí, la xiqueta viurà moltes aventures i, al final, gràcies al seu caràcter bondadós i la seua solidaritat amb tots, es complirà el presagi de la vella endevina.

https://agendaondara.es/evento/17740-los-tres-pelos-de-oro-en-la-cabeza-del-diablo-grup-infantil-emt-ondara

DIRECCIÓ: ROSA CATALÁN

ENTRADA GRATUÏTA

Reserva d’entrades a la Casa de Cultura o www.agendaondara.es

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara #CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.