GRAN ACTUACIÓ DE LA TROUPE MALABÓ AMB “KARPATY”, CIRC I TEATRE A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

Ondara, 06.06.22. Diumenge passat 5 de juny, dins de la programació de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per aquest mes de juny, es va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara una obra de teatre-circ: “Karpaty”, a càrrec de la companyia “La Troupe Malabó”, Espectacle guanyador del Premi al millor vestuari Arts Escèniques Valencianes 2021, i del Premi del Públic en el V Festival Transfronterizo de Guareña. Un espectacle de teatre i circ que va encantar al públic present a l’Auditori Municipal d’Ondara.

La Troupe Malabó” és una Companyia de Teatre Circ, fundada en 1999 en Betxí, Castellón.

El seu espectacle «Karpaty Cirqué»: Karpaty Cirqué, un vell, tradicional i prestigiós circ rus. Després d’anys d’èxit, esclata tot, la guerra, l’epidèmia, la fam canina, la falta d’amor, les traïcions i ambicions, deixant al circ en la més absoluta decadència. Els supervivents del vell circ, els germans Katie, i Pavel Ushka emprenen un llarg viatge, en la busca d’un lloc, d’un món amable, on puguen realitzar el seu únic son, tornar a mostrar el seu art davant del públic, repartir Amor. Pel camí troben a Mimushka, una jove trapezista i a Bobof , un sense sostre amb molts dots. Durant anys viatgen sense èxit, vivint autèntiques calamitats. Com si estigueren en un parèntesi fora de la vida, ple de silenci, fam, fred i soledat. Un dia, de sobte, després de tant temps, es troben davant d’un públic que esperava la seua actuació. Alegria i pena al mateix temps, quina meravella!, Karpaty, una altra vegada, ha nascut.

Seran capaços de recordar com era l’espectacle? De recordar com anava tot? de les seues disciplines? De com funcionava el circ?

Un espectacle únic, aparentment improvisat i amb tints decadents.

Uns personatges bojos d’Amor, pel circ i per la vida.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.