ONDARA LLANÇA UNA NOVA CAMPANYA DE PROMOCIÓ LOCAL “EL COMERÇ ÉS VIDA”

  • La nova campanya es desenvoluparà en dues fases, de maig a juny i de setembre a octubre
  • Els «rasques» per cada compra superior a 20 euros tindran diversos tipus de premis canviables en descomptes directes en actes culturals, bons piscina, o entrades per a concerts

Ondara, 31.05.22. “Comprant al comerç local fas una Ondara millor. El comerç és vida”. Sota aquesta premissa, l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, ha llançat la nova campanya de promoció econòmica local, amb la col·laboració d’ACO, l’associació de comerciants i empresaris d’Ondara.

Després de l’èxit de l’anterior edició de la campanya “El Comerç és Vida”, realitzada a l’octubre de 2021, per enguany 2022 es proposa des de la Regidoria de Promoció Econòmica d’Ondara una nova edició amb canvis: en aquesta ocasió, es fomentaran les festes locals, la cultura i l’esport, tot això relacionant-ho amb el comerç. Per a això, es fomentaran les compres en el comerç local amb incentius que seran canviables en la cultura, festes i oci d’Ondara. La sistemàtica serà molt senzilla: el client podrà obtindre un «rasca» per cada compra superior a 20 euros o diverses que sumen aquesta quantitat. Aquests rasques/bitllets, tindran diversos tipus de premis canviables en descomptes directes en actes culturals, bons piscina, entrades per a concerts, entre altres.

La campanya «El comerç és vida» tindrà dues etapes, de maig a juny i de setembre al 25 d’octubre (dia del comerç local). Les dues etapes tindran la mateixa sistemàtica. El premi final serà de 4.000 euros, distribuït en 150 vals de 10 euros (2.500 euros) per a canviar en compres en el comerç local, i un únic i gran premi de 1.500 euros, també per a compres a Ondara. S’imprimiran i distribuiran 25.000 bitllets “rasca” entre els comerços participants (hi haurà un 2% premiats). Entre aquests bitllets hi haurà 5 models premiats: bons piscina, entrades culturals i entrades per al Sonafilm, Sant Jaume i premis directes de 10 euros per a gastar en el comerç d’Ondara. A més, tots els rasques disposaran en la seua part posterior d’un espai per a introduir les dades del client i, d’aquesta manera, participar al sorteig final.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.