L’ACTUACIÓ DE RECKLES I “LA LEYENDA DEL TIEMPO” A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA ACONSEGUEIX RECAPTAR 2.000 EUROS A BENEFICI DE L’AECC

Ondara, 30.05.22. Ahir diumenge 29 de maig, es va oferir a la Plaça de Bous d’Ondara l’actuació musical de Reckles (Música en acústic) + “La Leyenda del tiempo” passió flamenca). Una actuació que va aconseguir omplir la Plaça de Bous d’Ondara en favor d’una bona causa, i és que l’obra es va realitzar a benefici de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l’esdeveniment van assistir 400 persones, i es van aconseguir recaptar 2.000 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert. L’acte estava emmarcat en la programació cultural d’Ondara per al mes de maig.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.