LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA SERÀ ESCENARI DE L’SPRING FEST BY GEGANT AQUEST DISSABTE 28 DE MAIG

Ondara, 24.05.22. Aquest dissabte 28 de maig es podrà celebrar ja sense restriccions un festival musical que vindrà a ser un gran al·licient per a tornar a gaudir de la música en directe a Ondara: l’Spring Fest by Gegant a la Plaça de Bous, organitzat per la Regidoria de Cultura, que dirigeix Raquel Mengual, amb la col·laboració d’Atòmic Studio.

Aquest festival musical gratuït tindrà lloc al llarg de tota la jornada del dissabte 28 de maig a la Plaça de Bous (de 12:45 hores a 21 hores), i comptarà amb les actuacions en directe de set grups: Shego (grup madrileny de punk), Axolotes Mexicanos (una de les bandes de referència de l’indie nacional), Nebulossa (trio de synthpop format pels ondarencs Mark Dasousa i María Bas, i per Ophelia Alibrando, guanyadors del premi especial del jurat en l’últim certamen d’Indie Cool), Alison Darwin (banda d’indie rock de Barcelona), Secundaria (banda d’indie-rock de Terrassa), Guitarra es árbol (rock punk de Pedreguer), Vosotras veréis (banda madrilenya de punk i pop) i els DJ’s de Vaderock, que ambientaran musicalment entre canvis.

Els horaris dels concerts de l’Spring Fest d’aquest dissabte 28 de maig són els següents:

12:45 hores: Vosotras veréis

14 hores: Secundaria

15:15 hores: Guitarra es árbol

16:30 hores: Alison Darwin

17:45 hores: Axolotes Mexicanos

19 hores: Nebulossa

20:15 hores: Shego

Durant tot el festival hi haurà servei de barra a càrrec de la Comissió Soledat 2022, i també s’instal·laran tres foodtrucks.

REGIDORIA DE CULTURA* AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.