AQUEST DISSABTE 28 DE MAIG 2022 SE CELEBRA LA XXII CURSA POPULAR D’ONDARA

Ondara, 24.05.22. Aquest dissabte 28 de maig torna la gran festa de l’atletisme local d’Ondara, amb la 22a edició de la Cursa Popular d’Ondara (11a prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta) que està organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

Les inscripcions es podran efectuar en la web www.somesport.com fins al 26 de maig: https://www.somesport.com/circuitapeu/ondara.html

La prova tindrà 10 quilòmetres, amb el mateix recorregut que en l’edició anterior de 2019, amb eixida des de l’Avinguda Doctor Fleming i meta al carrer General Bosch, al costat del Prado.

L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores. Abans, des de les 16:30 hores, se celebraran les carreres de les categories inferiors: prebarrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, i cadets (femení i masculí). Tots els xiquets i xiquetes inscrits en les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria.

Els recorreguts per cada categoria són els següents:

Zones d’aparcament ⬆⬆

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.