DEL 13 AL 25 DE JUNY, III TORNEIG NITS D’ESTIU D’ONDARA

Ondara, 24.05.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Chesa, ha tornat a impulsat per a aquest estiu de 2022 la celebració del III Torneig Nits d’Estiu d’Ondara, que es disputarà en 2 disciplines esportives: futbol sala i bàsquet (masculí i femení), al Pavelló Municipal d’Ondara.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, en col·laboració amb els clubs esportius locals, es proposa per a les nits d’aquest estiu 2022 aquest torneig, que enguany tindrà una programació del 13 al 25 de juny.

Es tracta d’un torneig d’àmbit local i comarcal, i cal fer la inscripció fins al 5 de juny. El preu de les inscripcions és de 25 euros per cada equip; i de 10 euros per cada jugador/a. La participació pot ser tant masculina com femenina. Les inscripcions es poden realitzar ja per telèfon: Bàsquet 687009793, Futsal 655589699.

El III Torneig Nits d’Estiu tindrà lloc des del 13 fins al 25 de juny. L’organització es reserva el dret de poder modificar les dates segons les necessitats del torneig. Hi haurà un mínim de 4 equips per modalitat, amb un màxim 10. Es lliuraran premis per als 3 primers classificats de cada categoria.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.