EDUARDO BELLVER PRESENTA EL SEU LLIBRE “ME ESTOY SECANDO” A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 24.05.22. Divendres passat 20 de maig, Eduardo Bellver va presentar a la Casa de Cultura d’Ondara el seu llibre “Me estoy secando”, acompanyat per Pepe Tormo, i per la guitarra i cançons de Marta Fornali. L’acte està inclòs en la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes de maig.

«Me estoy secando. Divagaciones rimadas» és el segon poemari publicat per Eduardo Bellver . Nascut a Barcelona en 1958, inconformista estrelat contra murs, va aprendre a rodejar-los; àcrata aburgesat, hippie comercialitzat, treballador jubilat parcialment. Totes aquestes contradiccions li van espentar a escriure i en 2019 va publicar el seu primer llibre: Retales y Momentos. Actualment, viu a Ondara.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.