COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA XXII CURSA POPULAR 28 MAIG 2022

Ondara, 24.05.22. Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de la XXII Cursa Popular Vila d’Ondara el proper dissabte 28 de maig, estarà prohibit l’estacionament des de les 08:00h als carrers General Bosch i V. A. Estellés. Així mateix, La circulació romandrà restringida a tota la zona fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu dels recorreguts de les diferents categories per alguns carrers de la població, també estarà prohibit l’estacionament a partir de les 14:00h, quedant restringida la circulació pels carrers per on transcórreguen els diferents recorreguts de les curses, en el transcurs de les mateixes.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.