UN OR I TRES PLATES PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA EN LA FINAL PROVINCIAL DE RASPALL JECV 2022

Els infantils d’Ondara són campions provincials de raspall, mentre que benjamins, alevins i cadets són subcampions

Ondara, 23.05.22. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar ahir diumenge 22 de maig a les finals provincials de Raspall dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, i celebrades al Trinquet de Xàbia.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara havia aconseguit classificar cinc equips per a la fase final provincial de raspall (Benjamí A, Benjamí B, Aleví, Infantil, i Cadet). El benjamí A, integrat per Marc Domènech, Unai Forqués, Martí Frasés i Arnau Boluda, lluitava per l’or davant Beniarbeig -El Verger. El benjamí B, integrat per Vicent Molines, Andreu Frasés, Gerard Lorente, i Guiu Vizuete, competia pel bronze contra Pedreguer. L’aleví, amb Joan Garrido, Paco Salort i Alma Contrí, va jugar la final per l’or contra Beniarbeig-El Verger. L’infantil, amb Uxue Arbona, Dani Serra, José Miguel Sastre i Arnau Mas, competia per l’or provincial contra Benissa; al igual que l’equip cadet, amb Àlex Serra, Andreu Mullor, José Mengual i Mateu Guitart, que jugava contra Beniarbeig-El Verger també per l’or.

Després de molt bones partides, i molt d’esforç, finalment, només l’equip infantil va aconseguir guanyar la seua partida davant Benissa (25-5), aconseguint l’or al campionat provincial de raspall i classificant-se per a la fase final autonòmica.

Els equips benjamí A, aleví i cadet van ser subcampions provincials de raspall, i el benjamí B va obtindre un meritori 4t lloc provincial.

La Regidoria d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va donar l’enhorabona a l’Escola de Pilota d’Ondara pels seus èxits a aquesta final provincial de raspall. Des de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara s’ha volgut felicitar a tots i totes per la il·lusió amb què han viscut aquest provincial, ressaltant que és difícil poder participar amb aquest volum d’equips.

PODIUM JECV ALACANT RASPALL 2022

BENJAMÍ

1ª Beniarbeig-El Verger

2ª Ondara A

3ª Pedreguer

4ª Ondara B

ALEVÍ

1ª Beniarbeig-El Verger

2ª Ondara

3ª Orba

4ª Petrer

INFANTIL

1ª Ondara

2ª Benissa

3ª Gata

4ª Agost

CADET

1ª Beniarbeig-El Verger B

2ª Ondara

3ª Beniarbeig-El Verger A

4ª Vall de Laguar

JUVENIL

1ª Beniarbeig-El Verger A

2ª Beniarbeig-El Verger B

Publicado en Actualitat, Esports.