EL 22 DE JUNY COMENÇARAN LES OBRES PER RETIRAR EL SOSTRE DE FIBROCIMENT DEL GIMNÀS DEL SANCHIS GUARNER

Ondara, 23.05.22. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, ha confirmat que el pròxim 22 de juny, en acabar l’actual curs lectiu escolar, començaran a executar-se les anhelades obres per al canvi del sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara.

Aquesta confirmació ve referendada després de la visita efectuada hui 23 de maig a les instal·lacions del Sanchis Guarner per part d’arquitectes i tècnics de la Conselleria’ d’Educació, Cultura i Esport. Les obres seran assumides per la Direcció Territorial d’Educació, en compte de pel Pla Edificant, tal com han confirmat els tècnics.

L’eliminació de la coberta de fibrociment del gimnàs (considerat com a elements molt perillós per a la salut) i la seua substitució per nous materials respectuosos amb el medi ambient era una de les demandes i reivindicacions històriques de la comunitat educativa d’Ondara des de feia anys, i finalment, es confirma que les obres s’executaran durant les vacances escolars d’estiu per a ser una realitat a principis del nou curs 2022-2023.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.