ENCONTRE DE BÀSQUET A ONDARA EN CATEGORIA PREBENJAMÍ

Ondara, 23 de maig de 2022. El diumenge 22 de maig, al llarg del matí, es va celebrar al Pavelló Municipal d’Ondara un encontre de bàsquet en categoria prebenjamí a nivell comarcal i amb la participació de Benissa, Xàbia, El Verger, Els Poblets i Ondara.

Com que en aquesta categoria no hi ha lliga, al llarg de la temporada s’han organitzat encontres d’estes característiques en diferents pobles de la Marina Alta i ahir li va tocar a Ondara. Amb aquesta iniciativa l’objectiu és que les xiquetes i els xiquets en categoria prebenjamí comencem a competir per a anar aprenent tot allò que veuen en els entrenaments. A més també serveix perquè coneguen xiquetes i xiquets d’altres poblacions.

La jornada d’ahir va ser molt agradable en un escenari perfecte per a elles i elles ja que el Pavelló Municipal d’Ondara reunix totes les condicions perquè s’ho passen d’allò més bé. Al finalitzar l’encontre Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, va repartir un detall a cada participant.

Publicado en Actualitat, Esports.