AQUEST ESTIU, TORNEN ELS CAMPUS DE BÀSQUET I DE FUTBOL D’ONDARA, QUE SE CELEBRARAN DEL 27 DE JUNY A L’1 DE JULIOL 2022

Les inscripcions es poden realitzar fins al 3 de juny (bàsquet) i 6 de juny (futbol) omplint online els formularis

Ondara, 17.05.22. Després de dos anys de restriccions que han impedit la seua celebració (els últims campus es van fer en 2019, fa ja tres anys), tornen els Campus d’estiu de Futbol i Basquet d’Ondara, que, en la seua edició de 2022, se celebraran del 27 de juny a l’1 de juliol. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa organitza aquests 2 campus, junt amb el Club de Bàsquet d’Ondara i la U.D Ondarense. La presentació dels Campus d’estiu s’ha realitzat amb la participació de la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el president del Club de Bàsquet, Lluís Fornés; el president de la U.D Ondarense, Joan Noguera; i el personal tècnic, Sergi Garcia (bàsquet) i Paco Ginestar (futbol). Mar Chesa ha expressat la seua satisfacció perquè després de tres anys, es puguen tornar a celebrar aquest estiu a Ondara aquestes iniciatives esportives, formatives i d’oci per als xiquets/tes i adolescents d’Ondara, que tant èxit han tingut en anteriors edicions.

VII CAMPUS DE BÀSQUET ONDARA

El VII Campus Bàsquet Ondara, que tindrà lloc la setmana del 27 de juny a l’1 de juliol 2022 (amb cloenda el 2 de juliol) a les instal·lacions del pavelló municipal d’Ondara en horari de 9 a 19 hores. El campus de bàsquet 2022 és la continuació de les sis edicions passades i ja és un projecte sòlid municipal. Es planteja a les famílies i als seus fills l’oportunitat de realitzar un tipus d’oci diferent al que habitualment estan acostumats. El campus de bàsquet és una oportunitat única per a tots els jugadors i jugadores de categories pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet (nascuts des del 2006 fins al 2017), per a que puguen adquirir nous coneixements i consolidar aquells que ja coneixien, sempre en un treball més personalitzat que els permeta en poc temps aconseguir una millora. No faltaran competicions, concursos, xarrades formatives, jocs recreatius , etc, que seran impartides per grans professionals i personal qualificats dins del món de la cistella per complementar el treball diari del qual es caracteritzarà aquest campus, sumat a l’aplicació de les noves tecnologies per a analitzar els gestos tècnics i tàctics de cada jugadora i jugador.

Les inscripcions es poden realitzar online fins el 3 de juny en el formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflL99W6zYmiJhuSj7t_y85y5I09Go_V5J8k016D8RBqmLbdQ/viewform

Per a més informació es pot acudir a l’oficia d’esports municipal, ubicada al pavelló, o bé posar-se en contacte a través: campusbasquetondara@gmail.com , o per telèfon al 648014505.

El VII Campus de Bàsquet d’Ondara inclou: 2 equipaments d’entrenament, 2 samarretes tècniques i 1 baló de bàsquet; Esmorzar, dinar, berenar i hidratació necessària; Excursió al medi natural; Segur de responsabilitat civil i d’accidents. Caldrà portar: Calçat adequat per a la pràctica d’esport, esportiva de bàsquet i xancletes; Protecció solar, gorra, banyador, i tovalla. (activitats exteriors i aquàtiques); bossa d’higiene personal ( gel, xampú, raspall i pasta de dents). Els preus del campus són els següents (es facilita el pagament fraccionat): Preu ordinari: 190 euros; Preu Companys d’Esport (mínim 3): 180 euros; Preu fidelitat 170 euros (participants V o VI edició); Preu Escoles Esportives Ondara o Empadronats: 165 euros. Les inscripcions estan obertes fins al 2 de juny 2022.

I CAMPUS FUTBOL U.D ONDARENSE

El I Campus de Futbol Ondarense tindrà lloc la setmana del 27 de juny a l’1 de juliol 2022, a les instal·lacions del poliesportiu municipal Vicent Zaragoza d’Ondara.

Les inscripcions es poden realitzar online fins al 6 de juny en el formulari:

https://forms.gle/H6WwcJ9C4ZsdpTka6

Per a més informació: ondarense.ud@gmail.com per telèfon amb Joan 649489276 o Paco 660221048.

Els preus del campus són els següents: 100 euros preu germans (en el cas d’haver inscrit al primer germà), 125 euros escoles esportives Ondara o empadronats.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.