ONDARA REPARA DIVERSOS CAMINS RURALS DE TITULARITAT MUNICIPAL

Ondara, 13.05.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient (dirigida per Pere Picornell), informa que la Brigada Municipal ha dut a terme en els últims dies la millora i reparació de diversos camins rurals de titularitat municipal, que s’han vist afectats per les pluges dels últims mesos, que havien causat desperfectes, com clots i forats en l’asfalt. Després de vàries setmanes amb pluja, aquesta setmana s’ha iniciat les tasques de reparació dels forats més important en camins.

En aquesta setmana s’han pogut reparar, d’una banda, el Camí la Mar fins encreuament camí Xàbia; des d’ací fins encreuament amb carretera Dénia. D’altra banda, des del CP. Sanchis Guarner, el camí Cementiri, Alfatares I i Alfatares II (camí vell Dénia), i part del camí Nou a Dénia. Són camins rurals amb molt trànsit de vehicles cap a les partides rurals. El Camí Alfatares connecta el casc urbà amb la partida rural; és habitualment utilitzat per caminants, i a més acull el trànsit dels veïns que van a les casetes o bancals d’aquesta partida rural. També té molta afluència en ser el camí que porta al cementeri d’Ondara.

També s’han reparat amb maquinària externa els camins de terra de Pujades, Alfatares-Edar i Almunia.

Per a les properes jornades tenen pendent la reparació en la carretera de Pamis, el camí d’accés posterior al polígon/centre comercial; la rotonda aèria, el camí Verger i acabar el camí Nou a Dénia.

Els treballs de reparació, per valor total de 3.200 euros en material, s’han executat a càrrec de la partida de “Manteniment i asfalt de camins rurals”, de l’Ajuntament d’Ondara del present exercici 2022.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.