EL DIJOUS 19 DE MAIG, RECOLLIDA D’ALIMENTS SOLIDÀRIA A ONDARA

Ondara, 12.05.22. La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Mª Carmen Velázquez, ha impulsat una recollida solidària d’aliments per al pròxim dijous 19 de maig, que tindrà lloc al Prado en horari de 15:30 a 20:30 hores, per la entrada c/ Poeta Vicent Andrés Estellés. Aquesta recollida s’organitza per a donar suport a tots els col·lectius vulnerables que necessiten d’aliments. Els aliments recollits seran a benefici de Cáritas Ondara, Creu Roja Ondara i la associació d’Ajuda a Ucraïna del municipi.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Ondara organitza aquesta recollida a fi d’ajudar a les organitzacions del poble que duen a terme una labor essencial. Es tracta d’una sessió única, i sols es recollirà aliments de primera necessitat no peribles (llet, cereals, arròs, pasta, conserves, i també es necessitaran bolquers).

La recollida solidària d’aliments tindrà lloc al Prado d’Ondara el dijous 19 de maig de 15:30 a 20:30 hores. Des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara, s’agraeix de bestreta l’ajuda de totes les persones que puguen col·laborar en aquesta causa solidària.

REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.