EL IV ENCONTRE GENT GRAN DEL BAIX GIRONA 2022 SE CELEBRARÀ ENGUANY EL 4 DE JUNY A ONDARA I REUNIRÀ A PERSONES D’ONDARA, BENIARBEIG, ELS POBLETS I EL VERGER

Els majors podran gaudir de visita turística, monòleg, ball, dinar de germanor, exhibició de zumba i concert de bandes, en una jornada que comptarà amb photocall per immortalitzar els moments de retrobament

Ondara, 11.05.22. El dissabte 4 de juny 2022 se celebrarà a Ondara el IV Encontre Gent Gran del Baix Girona 2022; una iniciativa de germanor impulsada per Beniarbeig, Els Poblets, Ondara, i El Verger per a oferir a les persones majors d’aquests quatre pobles l’oportunitat de reunir-se, retrobar vells llaços socials, familiars i d’amistat. L’objectiu de la trobada és realitzar una diada de convivència mitjançant l’associacionisme d’una manera lúdica i festiva. El IV Encontre de Gent Gran del Baix Girona tindrà lloc en aquesta 4ª edició a Ondara, organitzat per la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara que dirigeix Mª Carmen Velázquez. Les anteriors edicions de l’Encontre es van celebrar a El Verger (2017), Beniarbeig (2018) i Els Poblets (2019). Enguany 2022 es reprèn aquesta iniciativa amb normalitat, després de dos anys de restriccions per la pandèmia. És un esdeveniment de germanor que ha agradat moltíssim als participants d’anteriors edicions.

El IV Encontre de Gent Gran del Baix Girona se celebrarà a Ondara el dissabte 4 de juny 2022 durant tota la jornada, i comptarà amb la participació de Beniarbeig, Els Poblets, Ondara i El Verger. La presentació s’ha realitzat aquest matí al Centre Social Trini Reyes d’Ondara amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; l’Alcalde de Beniarbeig, Juan José Mas; l’Alcalde d’El Verger, Juan Chover, i la Regidora dels Majors d’Els Poblets, Mª Victòria Tomàs (en representació de l’Alcaldessa Carolina Vives); així com la Regidora del Major d’Ondara, Mª Carmen Velázquez. En presentació han participant també els representants dels clubs de pensionistes de cada poble. Per part d’Ondara, José Antonio Fornés és el president de la Unió de Jubilats i Pensionistes d’Ondara, i Claire Befort ha sigut hui la portaveu. Per la unió de pensionistes de Beniarbeig ha participat Salvador Roselló; pels Poblets, José Moncho; i pel Verger, Immaculada Garcia. Tots els representants dels majors del Baix Girona han fet una crida a la participació dels seus veïns i veïnes, perquè puguen gaudir d’aquest encontre que els fa molta il·lusió.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha destacat que amb l’encontre d’Ondara es tanca el cicle, perquè ja s’ha passat pels quatre pobles, i l’any que ve serà el torn novament d’El Verger, que va ser el primer dels municipis a acollir aquesta iniciativa. Ramiro ha volgut agrair la destacable tasca que realitza la UDP d’Ondara al llarg de tot l’any, realitzant activitats i generant molta vida en aquest col·lectiu. Cal recalcar que la UdP d’Ondara compta en l’actualitat amb 509 socis.

Els Alcaldes Juan Chover i Juan José Mas han lloat la celebració d’aquesta trobada de majors perquè «s’ho mereixen després de dos anys de pandèmia», i han mostrat la seua esperança en què la iniciativa es repetisca en anys venidors.

La jornada se celebrarà en Ondara el dissabte 4 de juny des de les 9:30 hores, i està previst que participen unes 400 persones (100 de cada municipi). El preu per persona serà de 5 euros (per la reserva del dinar), i cada població es farà càrrec del transport dels seus participants. En el cas d’Ondara, les persones que desitgen acudir al IV Encontre Gent Gran en Ondara poden inscriure’s en la UDP (Unió de Jubilats i Pensionistes d’Ondara) fins al dia 20 de maig, segons ha detallat la Regidoria del Major d’Ondara, Mª Carmen Velázquez.

El programa del IV Encontre Gent Gran del Baix Girona 2022 començarà amb la recepció a les 9:30 hores al Centre Social Trini Reyes. En la recepció se’ls lliurarà un regal de benvinguda a cada participant. A continuació es realitzarà una visita turística, guiada per voluntaris de la UdP, als llocs més emblemàtics del patrimoni del nucli urbà d’Ondara. A continuació, sobre les 12 hores, es realitzarà una exhibició de «zumba gold» per part de l’alumnat del curs d’Esport i Salut per a majors, que imparteix l’Ajuntament d’Ondara. Després, cap a les 12:30 hores, els participants podran gaudir de l’espectacle – monòleg de José Soldevila, a l’escenari que s’instal·larà al carrer General Bosch, al costat del Prado. A les 14 hores començarà el dinar de germanor dins del Prado. Cal destacar que s’instal·larà un photocall al Moll del Prado d’11 a 14 hores perquè els assistents puguen immortalitzar aquests moments de retrobaments. El dinar al Prado estarà amenitzat per l’orquestra «Somnis», i hi haurà ball posterior, sent el Ball una de les activitats que més èxit té en aquests encontres. Per a finalitzar, com a colofó a la jornada, els majors que ho desitgen podran assistir al concert de la Trobada de Bandes de Música que se celebrarà a la Plaça de Bous a partir de les 19:30 hores, organitzat per la Unió Musical d’Ondara.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.