EL 3 DE JUNY, JORNADA DE PORTES OBERTES PER A CONÈIXER EL PROGRAMA FORMATIU DE QUALIFICACIÓ BÀSICA EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA D’ONDARA (PFQB) 2022-2023

Ondara, 10.05.22. El PFQB, Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en Ocupació Domèstica que s’imparteix a Ondara, oferirà el divendres 3 de juny una Jornada de Portes Obertes, a les 9:30 hores (entrada pel carrer Carlos Arniches). Amb aquesta jornada es donarà a conèixer el programa per al nou curs 2022-2023.

El curs es realitzarà des de setembre de 2022 fins a juny de 2023. Va dirigit a alumnat de 16 a 21 anys, sense el títol en la ESO, que tenen interès en millorar la seua base formativa, preparar les proves d’accés als cicles de grau mitjà, i a les proves lliures de la ESO. A més, s’inicien en el món de la cuina, i fan pràctiques en empreses relacionades en l’hostaleria i neteja.

Des del PFQB d’Ondara volen convidar a totes els i les joves entre 16 i 21 anys i a les seues famílies, que estiguen interessats en aprendre cuina, neteja o roba de la llar, que vulguen preparar-se les proves d’accés a cicles de grau mitjà, i orientar-se el seu futur acadèmic, laboral i personal, perquè acudisquen a la jornada de portes obertes. Faran tallers de cuina, de neteja i de reutilització i reciclatges de materials quotidians relacionats en la roba de llar. Tindran també taules dinàmiques de llengua, socials i ciències i d’orientació.

Les persones interessades poden acudir el proper divendres 3 de juny a conèixer aquest programa formatiu. Les inscripcions per al curs es poden realitzar en pfqb@ondara.org . Més informació en la Casa de Cultura d’Ondara, o per telèfon al 662412335.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.