NOU FUNCIONAMENT DELS PILARS AUTOMÀTICS RETRÀCTILS DE L’ÀREA SEMIPEATONAL DEL CASC HISTÒRIC D’ONDARA

Des de hui 10 de maig compten amb semàfors per millorar la senyalització de pas de vehicles

Ondara, 10.05.22. Des de la Regidoria de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Francesc Giner, s’ha informat que des de hui dimarts 10 de maig, ha entrat en vigor la nova senyalització i instruccions de funcionament dels pilars automàtics retràctils instal·lats als carrers Roser i Escorxador. Des d’ara, s’han col·locat semàfors per indicar el pas dels vehicles. Els usuaris hauran d’activar el comandament quan es troben al costat de la línia blanca (no abans), i podran passar quan el semàfor estiga en verd i el pilar completament baixat. No es podrà accedir amb el semàfor en roig i el pilar alçat.

Els pilars automàtics retràctils es van instal·lar a l’agost de 2021 per a poder regular el trànsit en la zona del casc històric d’Ondara; concretament, a l’entrada dels carrers Escorxador i Roser (en aquest cas, en la zona després de l’encreuament amb C/Stma. Trinitat direcció C/Major). La Regidoria de Mobilitat Urbana ha recordat que la limitació de l’accés va dirigida a tot tipus de vehicles a motor, inclosos els ciclomotors.

Les persones residents poden accedir 24 hores al dia, 365 dies a l’any, amb un comandament per a accedir amb el seu vehicle. La circulació de vehicles seguix oberta amb normalitat durant l’horari comercial.

REGIDORIA DE MOBILITAT URBANA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.