LA NOVA EXPOSICIÓ DE LA FUNDACIÓ BALEÀRIA, “LA MAR DELS BALEÀRICS”, ES POT CONTEMPLAR FINS AL 26 DE MAIG A LA TORRE DEL RELLOTGE I CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 02.05.22. L’exposició col·lectiva dedicada al Mare Nostrum «La mar dels Baleàrics», emmarcada en la programació cultural d’Ondara per a aquest mes de maig, i organitzada amb la col·laboració de la Fundació Baleària, dins del conveni «Llotges de la Cultura», es pot contemplar a la Torre del Rellotge i la Casa de Cultura d’Ondara fins al 26 de maig 2022. L’acte d’inauguració de dissabte passat 30 d’abril va comptar amb la participació dels artistes participants en la mostra, i amb la presència de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i dels representants de la Fundació Baleària.

Es tracta de la quarta edició de «Baleàrics», una mostra col·lectiva en què participen artistes de diferents vores del mediterrani creant obres amb temàtica del mar. L’exposició està formada per una interessant col·lecció de pintura, escultura, instal·lació i fotografia que evoca, a través de la interpretació plàstica, la gran inspiració que transmet en l’home, amb especial sentit de protecció cap a la vida de la fauna i la flora marina. Reuneix l’obra d’una vintena artistes procedents de distints punts del Mediterrani, des del Nord d’África, passant per Cadis, Almeria, Comunitat Valenciana i les Illes Balears. Les variades interpretacions identificatives de cada autor afigen la nota d’eclecticisme cohesionador al conjunt. A més del sentit estètic, la mostra acull un rerefons social, cultural i mediambiental com a contrapunt referencial.

Les visites a la exposició «La mar dels Baleàrics» es poden realitzar en horari de Casa de Cultura fins al 26 de maig.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara

#CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.