LES INSCRIPCIONS PER AL CURS «TALLER DE TICS» DE LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA ES FARAN DEL 2 AL 20 DE MAIG

El taller s’impartirà els mesos de juliol i agost, però les inscripcions cal realitzar-les aquest mes de maig

Ondara, 02.05.22. La Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha organitzat per aquest estiu el taller de TIC’s per a majors. Les inscripcions es podran realitzar del 2 al 20 de maig. Les persones interessades es poden inscriure al Centre Social d’Ondara de 9 a 14 hores. El telèfon és el 966477070. El taller de TIC’s per a persones majors es farà al juliol i a l’agost, els dimarts i dijous, al Centre Social.

La Regidora del Major, Mª Carmen Velázquez, ha animat a les persones interessades a reservar quant abans la seua plaça per a poder participar en aquesta proposta estiuenca formativa que posarà en marxa el seu departament. Les condicions per a accedir a aquests tallers són estar empadronats a Ondara i ser soci/a de la UPJ Ondara.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.