ELVIRA CAMBRILS PRESENTA EL SEU LLIBRE “AIRE” A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 02.05.22. La programació organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara per a commemorar l’abril com a mes del llibre va culminar divendres passat 29 d’abril amb la presentació de la nova novel·la d’Elvira Cambrils, «Aire», que va comptar amb la introducció a càrrec de l’escriptor local Jovi Lozano, i la presentació per part de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual.

L’escriptora pegolina, i catedràtica de Filosofia, Elvira Cambrils, ha estat la guanyadora del Premi Carmelina Sánchez-Cutillas 2021 amb la novel·la «Aire». Aquest nou treball, «Aire», parla de set dones corrents que poc a poc van despertant del somni patriarcal i se senten protagonistes de la pròpia història, amb frustracions i esperances, com totes les dones. Cambrils ha pretès enllaçar la perspectiva filosòfica que mira el món des de l’òptica de cadascuna de les set dones protagonistes de la novel·la, amb la mirada poètica que busca la bellesa en les coses menudes.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.