ESPECTACULAR CONCERT DE MÚSICA SACRA DEL GRUP POLIFÒNIC CADENZA A L’ESGLÉSIA SANTA ANNA D’ONDARA

Ondara, 02.05.22. Ahir diumenge 1 de maig, l’Església Santa Anna d’Ondara va acollir el meravellós concert de música sacra del Grup Polifònic Cadenza, que va presentar obres d’Elgar, Rutter i Jenkins. Amb aquest esdeveniment donava començament la programació organitzada per la Regidoria de Cultura d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, per a aquest mes de maig.

El Grup Polifònic Cadenza, amb unes fantàstiques veus corals, va oferir un espectacular concert en un magnífic emplaçament com és l’Església d’Ondara. El Concert de Música Sacra es va realitzar sota la direcció de Silvia Peña, i va comptar amb Lellaby Liziana al piano, Paco Pineda al violoncel, Merxe Pineda al violí i Lourdes Gavilà al oboè (el grup va estar integrat amb músics locals d’Ondara).

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara #CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.