ONDARA SERÀ SEU EL 8 DE MAIG DE LES FINALS PROVINCIALS DELS XL JECV EN LA MODALITAT D’ESCALA I CORDA

Ondara, 29.04.22. Les finals provincials dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la modalitat d’Escala i Corda per equips se celebraran al Trinquet Municipal d’Ondara el dia 8 de maig. Durant la jornada es disputaran un total de 10 finals, comprenent totes les categories.

L’Ajuntament d’Ondara ha signat hui un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana perquè Ondara siga la seu d’aquesta important cita esportiva d’àmbit provincial dels JECV, com ha destacat la Regidora d’Esports, Mar Chesa, que ha signat el conveni amb Vicent Molines, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana. Ambdós han presentat aquests esdeveniments esportius acompanyats pel coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, serà una de les escoles que disputarà les provincials d’Escala i corda el pròxim diumenge 8 de maig.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha destacat que “és un orgull” que Ondara siga seu novament d’aquest important esdeveniment esportiu del nostre esport autòcton, i ha reiterat el suport de l’Ajuntament d’Ondara per a continuar promocionant i potenciant la pilota valenciana.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.