ONDARA CELEBRARÀ UNA FESTA SANTJAUMERA EL DISSABTE 7 DE MAIG 2022

Ondara, 04.04.22. Una vegada alçades les últimes restriccions per la pandèmia, que van impedir la celebració amb normalitat del Mig Any de Sant Jaume a principis d’enguany 2022, Ondara podrà tornar a gaudir, ara sí, d’una Festa SantJaumera, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Miguel Gomis.

Serà el dissabte 7 de maig a la Plaça de Bous, al carrer General Bosch i al Prado, i comptarà amb actes durant tota la jornada. Per a començar, al matí a les 12 hores, al carrer General Bosch (al costat de la plaça de bous) actuarà el grup musical “Alma Negra”, amb versions de pop i rock d’ara i sempre. Al migdia s’obrirà el Prado perquè tots els assistents puguen gaudir d’un “dinar de cabaset” a les 14 hores; un dinar de germanor entre penyes i quintades, a semblança del Mig Any de Sant Jaume. Després del dinar, s’amenitzarà la vesprada amb DJ Montaner, dins del Prado. I per a culminar la festa santjaumera, actuarà l’orquestra NoComment (l’actuació de la qual estava prevista per al Mig Any de Sant Jaume i es va haver d’ajornar per l’alta incidència covid el passat mes de gener). En aquesta ocasió, l’orquestra actuarà a les 19 hores a l’interior de la Plaça de Bous, i l’espectacle es realitzarà amb normalitat, amb el públic en peu per a poder ballar.

Els actes d’aquesta Festa Santjaumera tindran l’entrada lliure i gratuïta, sense control d’aforament, i sense necessitat d’inscripció prèvia.

Cal destacar que durant tot el dia del 7 de maig, hi haurà també servei de barra amb preus populars, a càrrec de la Comissió Soledat 2022.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.